Predstavljamo sudionike

Julia Kryuchkova

DipWSET – Water & Wine Educator
Italija
Julia je vinska edukatorica i edukatorica o vodi posvećena dijeljenju kulture vode i vina s gurmanima i vinskim entuzijastima, kao i s HoReCa operaterima i vlasnicima restorana diljem svijeta.

Nakon što je diplomirala međunarodne odnose, vrlo brzo je otkrila da su njezina prava strast hrana i vino. Nastavila je školovanje za sommeliera u Italian Sommelier Association, a kasnije u Međunarodnoj školi talijanske kuhinje – "Alma” s diplomom Wine and Spirit Education Trust.

U poslu s hranom i pićem već je 18 godina, počevši od izvoza prehrambenih sastojaka da bi se kasnije usredotočila na mineralnu vodu i vino. Julia želi poboljšati iskustvo gostiju restorana uvodeći inovativne koncepte uparivanja vode, vina i hrane.

Julia je živjela u Kini 13 godina i puno putovala Azijom, što smatra jednim od najbogatijih iskustava koje ju je dovelo do dubljeg razumijevanja svjetske gastronomske tradicije i preferencija okusa kod ljudi.

Kreira i vodi svoje tečajeve o uparivanju vode, vina i hrane, kao i uvodne tečajeve vina te degustacije vode i vina u svojoj privatnoj vinskoj školi Cultura Liquida u Turinu u Italiji.

Budući da je izvrsna zabavljačica, Julia ovakve tečajeve osim korisnima, čini i zabavnima i privlačnima.

Ambasadorica je brenda S.Pellegrina kao i ambasadorica Međunarodne škole talijanske kuhinje – "Alma” (Parma, Italy).