PRESS

Informacije za medije

Putem kontakt forme zatražite press ili novinarsku akreditaciju koja vam omogućuje ulazak na predavanja, panele i koncerte za sve dane trajanja festivala. Na vaš mail poslat ćemo informaciju o odobrenju akreditacije te daljnje upute oko preuzimanja iste.

Akreditirajte se

NAPOMENA:

Konzumacija hrane i pića nije uključena u novinarsku/press akreditaciju. Za sve informacije, upite za intervjue ili dodatne materijale, molimo Vas da nam se javite na info@weekendfoodfestival.com.

Sudionici su odgovorni za izradu vlastitih putnih aranžmana uključujući hotelske rezervacije.

Ulaz na festival bit će moguć isključivo uz potvrđenu akreditaciju od strane Weekend Food Festival tima.

GOVORNICI I RASPORED

Iako se trudimo utvrditi popis govornika i raspored događaja, „life happens“ i okolnosti su ponekad izvan naše kontrole. Dakle, sve najave govornika i rasporeda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti organizatora.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Kontakt i osobni podaci koje prikupljamo o Vama nikada neće biti dijeljeni izvan Weekend Food Festivala. S vremena na vrijeme možemo dijeliti podatke s našim sponzorima, ali u svim takvim slučajevima ti će podaci biti potpuno anonimni.

Ulaskom na lokaciju Weekend Food Festivala suglasni ste da Vas se smije snimati i fotografirati. Također ste suglasni da sav materijal s Weekend Food Festivala smije biti globalno korišten u promidžbene svrhe Weekend Food Festivala. 

PRIMAJTE OBAVIJESTI S WEEKEND FOOD FESTIVALA

PRIJAVITE SE NA NAŠU MAILING LISTU I BUDITE U TOKU SA SVIM NOVOSTIMA
I AKCIJAMA KOJE SMO PRIPREMILI ZA VAS

5.-8.5.2022. ROVINJ

Jedinstveni događaj koji na jednom mjestu okuplja najbolje svjetske i domaće stručnjake iz svijeta gastronomije, ugostiteljstva, miksologije te svijeta vina ulja i kave.