PRESS

Uskoro više detalja.

Vaša akreditacija omogućuje Vam ulazak na sva predavanja, panele, masterclassove i koncerte za sve dane trajanja festivala. Doručak, ručak i piće nije uključeno u cijenu kotizacije, dok se o mjestu za gala večere trebate raspitati na mail adresi zbog vrlo ograničenog broja: press@weekendmediafestival.com. Na istu mail adresu obratite nam se ako imate bilo kakva pitanja, zahtjeve za dodatne materijale, ili intervjue. Sudionici su odgovorni za izradu vlastitih putnih aranžmana uključujući hotelske rezervacije.

Akreditiraj se!

GOVORNICI I RASPORED

Iako se trudimo utvrditi popis govornika i raspored događaja, „life happens“ i okolnosti su ponekad izvan naše kontrole. Dakle, sve najave govornika i rasporeda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti organizatora.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Kontakt i osobni podaci koje prikupljamo o Vama nikada neće biti dijeljeni izvan Weekend Food Festivala. S vremena na vrijeme možemo dijeliti podatke s našim sponzorima, ali u svim takvim slučajevima ti će podaci biti potpuno anonimni.

Ulaskom na lokaciju Weekend Food Festivala suglasni ste da Vas se smije snimati i fotografirati. Također ste suglasni da sav materijal s Weekend Food Festivala smije biti globalno korišten u promidžbene svrhe Weekend Food Festivala.

PRIMAJTE OBAVIJESTI S WEEKEND FOOD FESTIVALA

PRIJAVITE SE NA NAŠU MAILING LISTU I BUDITE U TOKU SA SVIM NOVOSTIMA I AKCIJAMA KOJE SMO PRIPREMILI ZA VAS

Jedinstveni događaj koji na jednom mjestu okuplja najbolje svjetske i domaće stručnjake iz svijeta gastronomije, ugostiteljstva, miksologije te svijeta vina ulja i kave.