Ulaznice

Festivalska ulaznica Weekend Food Festivala

Vaša ulaznica je zakon!

Vaša ulaznica omogućuje Vam ulazak na sva predavanja, prezentacije, panele, radionice i koncerte za sva tri dana trajanja festivala. Konzumacije hrane i pića, putni aranžmani i hotelske rezervacije nisu uključeni u cijenu ulaznice. 

Prije prijave za ulaznicu pročitajte naša pravila registracije.

Vaša ulaznica je zakon!

Vaša ulaznica omogućuje Vam ulazak na predavanja, prezentacije, panele, radionice i koncerte za samo jedan dan Festivala (petak ili subota). Konzumacije hrane i pića, putni aranžmani i hotelske rezervacije nisu uključeni u cijenu ulaznice.

Prije prijave za ulaznicu pročitajte naša pravila registracije.

Informacije o ulaznicama za Gala večeru i Masterclassove stižu uskoro.
Pretplati se na našu mailing listu i saznaj sve informacije na vrijeme.

 

Govornici i raspored

Iako se trudimo utvrditi popis govornika i raspored događaja, „life happens“ i okolnosti su ponekad izvan naše kontrole. Dakle, sve najave govornika i rasporeda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti organizatora.

Politika privatnosti

Kontakt i osobni podaci koje prikupljamo o Vama nikada neće biti dijeljeni izvan Weekend Food Festivala. S vremena na vrijeme možemo dijeliti podatke s našim sponzorima, ali u svim takvim slučajevima ti će podaci biti potpuno anonimni.

Ulaskom na lokaciju Weekend Food Festivala suglasni ste da Vas se smije snimati i fotografirati. Također ste suglasni da sav materijal s Weekend Food Festivala smije biti globalno korišten u promidžbene svrhe Weekend Food Festivala.

NAPOMENA

U stalnom smo kontaktu s državnim tijelima glede razvoja situacije oko korona virusa. U slučaju otkazivanja Festivala sva uplaćena sredstva za kotizacije i dnevne ulaznice bit će vraćena u punom iznosu.

PRIMAJTE OBAVIJESTI S WEEKEND FOOD FESTIVALA

PRIJAVITE SE NA NAŠU MAILING LISTU I BUDITE U TOKU SA SVIM NOVOSTIMA
I AKCIJAMA KOJE SMO PRIPREMILI ZA VAS

5.-8.5.2022. ROVINJ

Jedinstveni događaj koji na jednom mjestu okuplja najbolje svjetske i domaće stručnjake iz svijeta gastronomije, ugostiteljstva, miksologije te svijeta vina ulja i kave.