Ulaznice

Festivalska ulaznica Weekend Food Festivala

Vaša ulaznica je zakon!

Vaša ulaznica omogućuje Vam ulazak na predavanja, prezentacije, panele, showcooking prezentacije, masterclassove i koncerte za cjelokupno trajanje festivala (od petka do nedjelje). Konzumacije hrane i pića, putni aranžmani i hotelske rezervacije nisu uključeni u cijenu ulaznice. Gala večere nisu uključene u cijenu ulaznice.

Govornici i raspored

Iako se trudimo utvrditi popis govornika i raspored događaja, „life happens“ i okolnosti su ponekad izvan naše kontrole. Dakle, sve najave govornika i rasporeda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti organizatora.

Politika privatnosti

Kontakt i osobni podaci koje prikupljamo o Vama nikada neće biti dijeljeni izvan Weekend Food Festivala. S vremena na vrijeme možemo dijeliti podatke s našim sponzorima, ali u svim takvim slučajevima ti će podaci biti potpuno anonimni.

Ulaskom na lokaciju Weekend Food Festivala suglasni ste da Vas se smije snimati i fotografirati. Također ste suglasni da sav materijal s Weekend Food Festivala smije biti globalno korišten u promidžbene svrhe Weekend Food Festivala.

NAPOMENA

U stalnom smo kontaktu s državnim tijelima glede razvoja situacije oko korona virusa. U slučaju otkazivanja Festivala sva uplaćena sredstva za kotizacije i dnevne ulaznice bit će vraćena u punom iznosu.