Pitanja i odgovori

Kako bi vam što je moguće više olakšali i pomogli oko svih pitanja vezanih uz ovogodišnje izdanje Weekend Food Festivala, skupili smo nekoliko najčešćih pitanja koja nam postavljate.

Q: Je li potrebna covid potvrda za ulazak na festival?

A: Sukladno važećim mjerama stožera, covid potvrda nije potrebna za ulazak.

Q: Kako se mogu kupiti ulaznice?

A: Svi posjetitelji ulaznice mogu kupiti putem sustava Entrio.

 

Q: Što ulaznica uključuje, odnosno ne uključuje?

A: Ulaznica uključuje ulazak na sva predavanja, prezentacije, panele, radionice i koncerte za sva tri dana trajanja festivala.
Ulaznica NE uključuje konzumaciju hrane i pića, putne aranžmane i hotelske rezervacije.
Ulaznice za Gala večere i Masterclassove, NISU uključene u osnovnu ulaznicu, a također će se moći dodatno kupiti putem sustava Entrio.

 

Q: Što je PRESS akreditacija?

A: Posebna vrsta prijave za novinare, fotografe i blogere koji dolaze s ciljem praćenja Festivala te izrade i slanja priopćenja, ili objavljivanja na svojim kanalima. Zahtjev za akreditacijom potrebno je podnijeti na našoj stranici https://weekendfoodfestival.com/press/. Ispunjeni obrazac ne garantira PRESS akreditaciju, a naš tim će vam u roku od 7 dana od prijave, javiti je i vaša PRESS akreditacija odobrena ili ne.

 

Q: Gdje odsjesti u Rovinju?

A: Na našoj web stranici možete pronaći paketi i informacije osnovne informacije.

Za sve rezervacije potrebno je kontaktirati Maistrin rezervacijski ured: hello@maistra.hr.

 

Q: Je li moguć povrat ulaznice?

Povrat ulaznice moguć je do 5. travnja 2022. godine, a za više informacija javite se na naš službeni mail.

 

Q: Što ako se želim prijaviti kao izlagač?

Ako se želite prijaviti kao izlagač, javite nam se na mail info@weekendfoodfestival.com.

 

Q: Što ako nisam zaprimio ulaznicu s kodom?

U slučaju da niste zaprimili mail, provjerite pretinac neželjene pošte, a ako ga i tamo ne pronalaze, javite se na naš info mail: info@weekendfoodfestival.com.

 

Q: S obzirom na epidemiološku situaciju, na koji će način biti organiziran Weekend Food Festival?

A: Organizatori kontinuirano prate epidemiološku situaciju te će se Weekend Food Festival održati u skladu sa svim propisanim mjerama. Također, osiguravanje svih preporučenih smjernica bit će omogućeno i s obzirom na činjenicu da će se festival održati u staroj Tvornici duhana, gdje je na raspolaganju veliki broj dvorana i prostor na otvorenom koji svojim površinama zadovoljavaju sigurnosne kriterije te je lako održavati preporučenu fizičku distancu.

 

Q: Što ukoliko dođe do otkazivanja festivala?

A: U svakom slučaju računamo da će se Weekend Food 2022. održati. No, ako dođe do promjena, vraćamo cjelokupni iznos uplate.

 

Q: Što ako se netko zarazi na festivalu?

A: Od svih posjetitelja očekujemo odgovorno ponašanje. U kontinuiranoj smo komunikaciji sa Stožerom civilne zaštite kako bismo bili spremni na sve. Apeliramo na sve sudionike na pridržavanje svih propisanih mjera zaštite jer na taj način štite sebe i ostale sudionike.

 

Q: Je li potrebno biti cijepljen za ulazak na festival?

A: Ulazak na festival bit će omogućen u skladu s uvjetima i preporukama državnih tijela u vrijeme održavanja festivala, o čemu ćemo obavijestiti posjetitelje putem naše stranice i društvenih mreža.

 

Q: Što ukoliko dođe do otkazivanja festivala?

A: U svakom slučaju računamo da će se Weekend Food 2022. održati. No, ako dođe do promjena, vraćamo cjelokupni iznos uplate. 

 

Q: Je li moguć povrat? 

A: Povrat novaca za kupljenu ulaznicu moguće je ostvariti do 30 dana prije održavanja Festivala,

Q: Koliko posjetitelja očekujete na ovogodišnjem izdanju Weekend Food Festivala?

A: Očekivanja su nam u skladu s Vladinim mjerama i smjernicama, te u u skladu s razvojem zdravstvene situacije. Bilo kako bilo, na festivalu će biti primijenjene sve sigurnosne mjere, bez obzira na broj ljudi.

 

 

 

 

Informacije vezane uz naplatu i izdavanje računa:

NAPLATA PDV-A stranim državljanima

PDV je obračunat temeljem čl. 21 Zakona o PDV-u budući da se usluga izvršava na tlu Republike Hrvatske i po Zakonu smo dužni obračunati i iskazati PDV, odnosno VAT

PRIMAJTE OBAVIJESTI S WEEKEND FOOD FESTIVALA

PRIJAVITE SE NA NAŠU MAILING LISTU I BUDITE U TOKU SA SVIM NOVOSTIMA
I AKCIJAMA KOJE SMO PRIPREMILI ZA VAS

5.-8.5.2022. ROVINJ

Jedinstveni događaj koji na jednom mjestu okuplja najbolje svjetske i domaće stručnjake iz svijeta gastronomije, ugostiteljstva, miksologije te svijeta vina ulja i kave.