WWF_suradnja

Weekend Food Festival potiče suradnju među festivalima u regiji kako bi osnažili scenu!

Vidimo se u Ljubljani na Food Summitu!

Weekend Food Festival diskutira o svjetskim trendovima, dovodi najvažnija imena gastronomske scene iz zemlje i svijeta, educira i teži ka izvrsnosti u svakom segmentu. Riječ je o festivalu koji zadire u područje gastronomije, kave, miksologije, ali i svijet ulja i vina.

Ove godine, organizacijski tim Festivala priprema sjajan lineup, a osim toga osviještena je potreba za podrškom srodnih Festivala kako bi regionalna gastronomska scena bila što kvalitetnija i time što atraktivnija za dolazak najpriznatijih imena svjetske gastronomske scene. Tako se promovira i sama destinacija, a uzajamnom podrškom želi se istaknuti zajednička snaga regije.

Tako će se Weekend Food Festival pojaviti na Food Summitu u Ljubljani koji se održava od 28. do 30.03.2020. Tema je skretanje pozornosti na globalni utjecaj hrane te kritički raspraviti što svatko od nas može napraviti kako bi jeli kvalitetniju hranu i smanjili otpad u svom kućanstvu. Podsjetimo kako je u organizacijskom timu Food Summita, Ana Roš, proglašena za najbolju cheficu svijeta koja je ujedno potvrdila svoj dolazak na Weekend Food Festival.

PRIMAJTE OBAVIJESTI S WEEKEND FOOD FESTIVALA

PRIJAVITE SE NA NAŠU MAILING LISTU I BUDITE U TOKU SA SVIM NOVOSTIMA I AKCIJAMA KOJE SMO PRIPREMILI ZA VAS

Jedinstveni događaj koji na jednom mjestu okuplja najbolje svjetske i domaće stručnjake iz svijeta gastronomije, ugostiteljstva, miksologije te svijeta vina ulja i kave.