Predstavljamo sudionike

Mario Scherr

Izvršni direktor marketinga i maloprodaje
Mlinar
Mario Scherr svoju je profesionalnu karijeru započeo 1986g radeći na brojnim filmskim kooprodukcijama kao location i unit manager u zemlji i inozemstvu. 1993g dolazi u zagrebačku podružnicu Coca Cola Company gdje radeći na poslovima u prodaji nakon dvije godine s mjesta direktora prodaje za srednju i sjevernu Hrvatsku prelazi u Allied Domecq plc. (Pernod Ricard) jednog od vodećih svjetskih proizvođača alkoholnih pića, gdje obavlja dužnost direktora za Hrvatsku i BIH.
Godine 2000-te dolazi u Jamnicu d.d. na mjesto direktora razvoja i marketinga, gdje ostaje do listopada 2005-te kada je iste godine kasnije, imenovan za direktora Društva Zvijezda d.d.
Od siječnja 2010g. do konca 2014g. obnaša dužnost predsjednika Uprave PASTOR d.d. a nakon toga odlazi na mjesto direktora razvoja i marketinga Jadranka d.d. na Malom Lošinju
Od 2015 g. iduće 4 godine obnaša dužnost predsjednika Uprave Žitoproizvod d.d. iz Karlovca
2021 g. dolazi na mjesto izvršnog direktora za razvoj, marketing i maloprodaju Društva Mlinar
Mario Scherr diplomirao je na fakultetu građevinskih znanosti. Radeći u gore navedenim Kompanijama u zemlji i inozemstvu uspješno je sudjelovao i u nizu internacionalnih stručnih seminara iz područja marketinga, leadership-a i managementa.