Predstavljamo sudionike

Domagoj Radić

Direktor prodaje
Pekar
Hrvatska
Domagoj Radić diplomirani je ekonomist koji je nakon završenog studija u Osijeku 2002. godine započeo rad u obiteljskoj tvrtki T.D.A. d.o.o. u Vinkovcima, koja se bavila proizvodnjom pekarskih proizvoda i trgovinom na veliko i malo. Nakon ulaska tvrtke Boso d.o.o. u vlasničku strukturu T.D.A. d.o.o. 2005. godine, osnovana je nova tvrtka Pekar d.o.o., u kojoj Domagoj radi i danas.
Od 2005. godine, Pekar d.o.o. postaje ekskluzivni dobavljač pekarskih proizvoda za trgovine u sastavu tvrtke Boso, a 2007. godine počinje proizvodnja zamrznutih pekarskih proizvoda i postavljanje prve pećnice za pečenje pekarskih proizvoda na prodajnom mjestu.
U 2011. godini ostvaruju prvu značajniju veleprodajnu suradnju na polju zamrznutih proizvoda sa tvrtkom Kaufland KD Hrvatska, a u 2013. godini preuzimaju preko 200 poslovnica osječkog Biljemerkanta te postaje eksluzivni dobavljač pekarskih proizvoda. Firma broji više od 470 djelatnika, izvoze u 17 država Europe te su u prošloj godini proizveli više od 23 milijuna kilograma kruga i peciva.