O festivalu

Weekend Food Festival jedinstven je po svom konceptu budući da ga tvori nekoliko elemenata.

Panel diskusije i masterclassovi

Bitno je progovarati o problemima s kojima se susrećemo kako bi mogli postati bolji, kao i ponuditi inspirativna predavanja i masterclassove koja će nekog motivirati da bude bolji ili da njegova karijera krene potpuno drugim i neočekivanim smjerom.

Zagreb i Plesevica
Vecere u restoranima Mano 2, Noel i Nav, te posjeta Plesevici,vinarima Korak i Tomac
Foto za RNB festival: Mario Kučera

Coffee Weekend

Obožavamo kavu! A pogotovo dobru kavu i zato smo odlučili osmisliti Festival unutar Festivala posvećen upravo kavi. Prvo izdanje Festivala proteklo je u znaku Barista League (natjecanja ponajboljih barista na svijetu) te masterclassa i predavanja Saše Šestića – najboljeg bariste na svijetu 2015. godine po kojem je snimljen i film The Coffee Man. Uz njega svakako treba istaknuti i coffee eksperta i autora brojnih knjiga Scotta Rao. 2020. za nas će biti u znaku najboljih europskih i svjetskih pržionica, a Rovinj će u danima Festivala postati prava oaza specialty kave.

Svijet miksologije

Zavodljivi svijet miksologije puno je kompleksniji od same izrade koktela. Sjajna imena svjetske i domaće scene približit će vam ga kroz predavanja i masterclassove te zasigurno otkriti i neke tajne koji vam mogu pomoći kako u profesionalnoj tako i privatnoj sferi.

Zabava je važna!

Sjajni partyji iz produkcije ovog organizacijskog tima već su dobro poznati ne samo u zemlji već cijeloj regiji!

Vidimo se u Rovinju u prostoru Stare tvornice duhana od 14. - 17.05.2020

SVAKAKO POGLEDAJTE I...