Sebastian Postogna

Sebastian Postogna, mladi je F&B manager koji u svom životopisu već ima zapisane suradnje s grupacijama poput Ritz-Carlton Hotela, IHGa, LVMHa, W hotela te Jean-Georgesa. Sebe opisuje kao strastvenog i odgovornog individualca s bogatim radnim iskustvom i diplomom međunarodnih studija koji su mu pomogli da bolje razumije različite kulture s kojima se susreće. Po završenom studiju u Švicarskoj Sebastian se posebno specijalizirao za područje ugostiteljstva, gastronomije i poslovanja u spomenutim područjima.

Yoji Tokuyoshi

Njegov put zapravo je trebao imati potpuno drugi smjer s obzirom na to da je nasljednik japanske ljekarničke dinastije, ali potpuno zaluđen kuhanjem odlučio je kako je ipak gastronomija njegov poziv. I dobro da je! Nakon devet godina koje proveo kao sous-chef u Osteriji Francescani otvorio je vlastiti restoran u Milanu i nakon samo deset mjeseci dobio Michelinovu zvjezdicu. Yoji Tokuyoshi izuzetno je cijenjen zbog svog vrlo posebnog stila primjenjujući japanske metode i tehnike na talijanskim sastojcima.

Ana Roš

Ana Roš službeno je prva žena među chefovima, junakinja dokumentarne serije Netflixa “Chef’s table” i glavna je u slovenskom restoranu Hiša Franko. Sjajna, energična i drugačija Ana, autorica je i knjige “Sunce i kiša” koja će se u prodaji naći vrlo vjerojatno do proljeća. Jedinstvenim pristupom i filozofijom u kuhinji jedna je od najzaslužnijih za postavljanje Slovenije na gastronomsku kartu svijeta.